Wat wij doen

Live producties
Wij hebben ruime ervaring met het ontzorgen van techniek voor uw live event. Of het nu gaat om een bedrijfs event, of om de techniek voor een bruiloft met een band of DJ, wij staan voor u klaar. Middels een persoonlijk gesprek luisteren we graag naar uw wensen en vertalen dit naar een offerte die past bij uw budget. We denken ook met u mee over de details. Transparantie, netheid en kwaliteit zijn belangrijke waarden die bij ons voorop staan. Goede communicatie en een fijne werkrelatie vinden wij belangrijk, omdat we geloven dat dit ten goede komt aan de kwaliteit van het event. Dat is voor u fijn werken, en ook voor ons! Wij leveren alles wat u nodig hebt voor uw event. Onze expertise ligt in het technische aspect van uw event (denk aan stroomvoorziening, podium, licht, geluid, videoprojectie enzovoorts), maar wij werken samen met een groot aantal partners, die ook kunnen adviseren over meubilair, catering, decor enzovoorts. Dat wil zeggen dat wij naast de techniek ook de andere aspecten van uw event allemaal in onze handen kunnen nemen. Als u de mogelijkheden wilt bespreken, kunt u via de contactpagina of via Facebook snel contact met ons krijgen.

Studio werkzaamheden
Regelmatig maken wij opnames van muzikanten, bands en stemacteurs. Ook doen wij regelmatig live registraties. Deze mixen we in de studio voor u af en dat levert een direct te gebruiken eind resultaat op. Vaak bewerken wij ook audio voor gebruik in een live event. Denk bijvoorbeeld aan het naadloos aan elkaar maken van meerdere geluidsbestanden. Neem gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Installatie werkzaamheden
Bent u eigenaar of beheerder van een (evenementen)locatie en bent u opzoek naar verbetering van uw technische faciliteiten? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij adviseren, tekenen en installeren uw technische installatie en onderhouden die wanneer gewenst.

Verhuur
Wij hebben een ruim aanbod aan technische materialen. Wij verhuren licht-, geluid-, productie en videoapparatuur. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op. Een prijslijst is op aanvraag beschikbaar.

Personeel
Bent u op zoek naar iemand om uw technische installatie te bedienen of service te leveren? Neem gerust contact met ons op!

Invulling
Zoekt u een goede band of DJ voor uw event? Of heeft u een regisseur nodig die uw event vloeiend kan laten verlopen? Ook hierin hebben wij ervaring en goede contacten.